Duvels bier brood
Duvels bier brood
http://www.broodrecepten.nl/recepten/duvels_brood.htm
Maanbrood
Maanbrood
http://www.broodrecepten.nl/recepten/maanzaad.htm
Cottage cheese
Cottage cheese
http://www.broodrecepten.nl/recepten/cottagecheese.htm
Borrelbrood
Site voor consumenten die zelf brood bakken
http://www.dethuisbakker.nl/recepten/receptborrelbrood.php
Aardappelbrood
Aardappelbrood
http://www.broodrecepten.nl/recepten/aardappel.htm
Maisbrood
Maisbrood
http://www.broodrecepten.nl/recepten/maisbrood.htm
Poestabrood 1
Receptensite voor avontuurlijk koken en heerlijke foodies.
http://recepten.b10.info/recipe.php?recipeid=19
Toevalsbrood
Toevalsbrood
http://www.boodschappen.nl/home.php?rid=2278
Zomerbrood
Recept van zomerbrood
http://people.zeelandnet.nl/vdwindt/koken/jokbbm09.htm
Tikkabrood
Recept van tikka-brood
http://people.zeelandnet.nl/vdwindt/koken/jokbbm13.htm
Tappaninibrood
Recept van tapanini-brood
http://people.zeelandnet.nl/vdwindt/koken/jokbbm15.htm
Spekbrood
Spekbrood
http://www.broodrecepten.nl/recepten/spekbrood.htm
Zuurdesembrood zonder gist
Het afgelopen jaar ben ik samen met mijn vriend Berni op een missie geweest om het perfecte zuurdesem brood te leren maken en ik geloof dat het ons is gelukt. Zuurdesembrood is het ultieme brood, met zijn knobbelige, taaie, maar luchtige structuur en vreselijk krokante korst, die ervoor zorgt dat het vocht goed vastgehouden wordt. De methode neemt een week in beslag, maar als je eenmaal een begin mengsel hebt kun je het brood elke dag maken. Het is handig om te weten dat je op de eerste dag biologisch roggemeel moet gebruiken, omdat daar de benodigde wilde gist en bacteri?n inzitten en omdat toevoegingen en chemicali?n de groei van de microflora kunnen afremmen (misschien een beetje technisch allemaal, maar wel interessant om te weten, denk ik!)
http://www.broodrecepten.nl/recepten/zuurdesemzg.htm